Üdvözöllek a HA5BRG rádióamatőr állomás weblapján!
Tulajdonképpen mi is ez a weblap? Csupán egy kis szelete az Internetnek, ahol a saját rádióamatőr tevékenységemet szeretném megosztani a többi érdeklődő, rádiózni szerető emberrel. Az évek során összegyűjtött hasznos és fontosabb dokumentációkat igyekszem folyamatosan feltölteni az oldalra. Ezeket a letöltések címszó alatt találod meg, kezdve az antennáktól a tápegységek gépkönyvéig. A feltöltés folyamatos, így érdemes később is visszanézni, hátha találsz valami újat...


Ajánlom figyelmedbe a Cikkek menüpontot, ahol saját irományaimat illetve más szerzők, az általam magyarra fordított műveit olvashatod. Természetesen rádióamatőr ill. rádiótechnika témakörben, némi számítástechnikával fűszerezve.


Ha Motorola / Yaesu / Icom / Storno progamozással kapcsolatban lenne kérdésed: használd az emailt itt lentebb!


Kellemes böngészést és jó időtöltést kívánok!


Ha megjegyzésed, észrevételed vagy javaslatod lenne, elérsz emailben a ha5brg [qkac] ha5brg [pont] hu E-mail címen vagy az éteren keresztül, jellemzően az esti órákban.

A Motorola RSS és RIB ismertetése

Posted by HA5BRG on hétfő 10 február 2014 - 10:30:55

Feltöltöttem pár cikket az oldalra a Motorola Radio Service Software (RSS) és Radio Interface Box (RIB) részletes ismertetése céljából. Többek között igyekeztem részletesen beszámolni a programozás lehetséges buktatóiról illetve azon apróságokról, amikre mindenképpen oda kell figyelni, ha Motorola ipari rádiókkal próbálkozol.

Kellemes böngészést!

Ha kérdésed van, dobj egy emailt a p25 (qkac) p25 (pont) hu email címre vagy keress meg az éterben.


Hasznos rádióamatőr cikkek

Posted by HA5BRG on hétfő 16 január 2012 - 14:38:38

Felkerült pár hasznos kis iromány a CIKKEK oldalra. Javarészt rádióamatőr vonatkozású dolgok...mi más lenne? :)


Frissült linkek

Posted by HA5BRG on kedd 29 november 2011 - 16:51:40

Frissítettem kicsit a linkeken, bár még mindig nem túl hosszú a lista. Sebaj. Majd 1x :)


Gépkönyvek, leírások...

Posted by HA5BRG on csütörtök 14 július 2011 - 18:32:22

Sikerült feltölteni az összes YAESU gépkönyvemet és használati útmutatómat. Remélem hasznát veszitek...


Regisztrációs rendszer

Posted by HA5BRG on kedd 12 július 2011 - 22:19:51

A regisztrációs rendszer az oldalon egyelőre ki van kapcsolva, a látogatók számára nem elérhető. Csak az adminok jelentkezhetnek be. Az oldal befejezésekor és az összes tartalom feltöltése után a rendszer be lesz kapcsolva, így aki regisztrál mindig kaphat hírlevelet az aktuális változásokról. Addig nem. Sorry :)


KOHEC

Posted by HA5BRG on kedd 12 július 2011 - 22:11:18

Konyec, jaja....készen van az oldal, elteszem magam aludni! Majd később talán még ránézek....magamat ismerve pár hónap múlva.


Menük

Posted by HA5BRG on kedd 12 július 2011 - 15:17:43

Mókoltam egy kicsit a menükkel is, így már azok is rendben mennek. Már csak fel kellene tölteni értelmes tartalommal. Mire nem jók a hűvös téli esték? Kár, hogy nyár van :)


Újra működik a weblap...

Posted by HA5BRG on hétfő 11 július 2011 - 16:16:00

Újra működésre bírtam a weblapot. Miért is? Mert elszúrtam. Nem kicsit, nagyon. Ami működik, azt ne piszkáld - sajnos ezt figyelmen kívül hagytam. De ügyes voltam. Látod?


Hírkategóriák