Üdvözöllek a HA5BRG rádióamatőr állomás weblapján!
Ezen az oldalon igyekszem bemutatni szerény személyemet, az állomást és az általam használt rádiókat, készülékeket, műszereket. Az évek során összegyűjtött hasznos és fontosabb dokumentációkat igyekszem folyamatosan feltölteni az oldalra. Ezeket a letöltések címszó alatt találod meg, kezdve az antennáktól a tápegységek gépkönyvéig. A feltöltés folyamatos, így érdemes később is visszanézni, hátha találsz valami újat...


Ajánlom figyelmedbe a Cikkek menüpontot, ahol saját irományaimat illetve más szerzők, az általam magyarra fordított műveit olvashatod. Természetesen rádióamatőr ill. rádiótechnika témakörben, némi számítástechnikával fűszerezve.


Ha Motorola / Yaesu / Icom / Storno progamozással kapcsolatban lenne kérdésed: használd az emailt itt lentebb!


Kellemes böngészést és jó időtöltést kívánok!


Ha megjegyzésed, észrevételed vagy javaslatod lenne, elérsz emailben a p25 [qkac] p25 [pont] hu E-mail címen vagy az éteren keresztül, jellemzően az esti órákban.

A Motorola RSS és RIB ismertetése

Posted by HA5BRG on hétfő 10 február 2014 - 10:30:55

Feltöltöttem pár cikket az oldalra a Motorola Radio Service Software (RSS) és Radio Interface Box (RIB) részletes ismertetése céljából. Többek között igyekeztem részletesen beszámolni a programozás lehetséges buktatóiról illetve azon apróságokról, amikre mindenképpen oda kell figyelni, ha Motorola ipari rádiókkal próbálkozol.

Kellemes böngészést!

Ha kérdésed van, dobj egy emailt a p25 (qkac) p25 (pont) hu email címre vagy keress meg az éterben.


Hasznos rádióamatőr cikkek

Posted by HA5BRG on hétfő 16 január 2012 - 14:38:38

Felkerült pár hasznos kis iromány a CIKKEK oldalra. Javarészt rádióamatőr vonatkozású dolgok...mi más lenne? :)


Frissült linkek

Posted by HA5BRG on kedd 29 november 2011 - 16:51:40

Frissítettem kicsit a linkeken, bár még mindig nem túl hosszú a lista. Sebaj. Majd 1x :)


Gépkönyvek, leírások...

Posted by HA5BRG on csütörtök 14 július 2011 - 18:32:22

Sikerült feltölteni az összes YAESU gépkönyvemet és használati útmutatómat. Remélem hasznát veszitek...


Regisztrációs rendszer

Posted by HA5BRG on kedd 12 július 2011 - 22:19:51

A regisztrációs rendszer az oldalon egyelőre ki van kapcsolva, a látogatók számára nem elérhető. Csak az adminok jelentkezhetnek be. Az oldal befejezésekor és az összes tartalom feltöltése után a rendszer be lesz kapcsolva, így aki regisztrál mindig kaphat hírlevelet az aktuális változásokról. Addig nem. Sorry :)


KOHEC

Posted by HA5BRG on kedd 12 július 2011 - 22:11:18

Konyec, jaja....készen van az oldal, elteszem magam aludni! Majd később talán még ránézek....magamat ismerve pár hónap múlva.


Menük

Posted by HA5BRG on kedd 12 július 2011 - 15:17:43

Mókoltam egy kicsit a menükkel is, így már azok is rendben mennek. Már csak fel kellene tölteni értelmes tartalommal. Mire nem jók a hűvös téli esték? Kár, hogy nyár van :)


Újra működik a weblap...

Posted by HA5BRG on hétfő 11 július 2011 - 16:16:00

Újra működésre bírtam a weblapot. Miért is? Mert elszúrtam. Nem kicsit, nagyon. Ami működik, azt ne piszkáld - sajnos ezt figyelmen kívül hagytam. De ügyes voltam. Látod?


Hírkategóriák